A Mirall de Tres, Manuel Hidalgo elabora una cuina de mercat i també d’autor, amb matisos i sabors del món sencer!
MIRALL DE TRES | CUINA D'AUTOR
Adreça: Avda. Pere El Ceremonios, 12
43201
43201
: 13:00 - 15:30, 20:00 - 23:30
Mon
13:00 - 15:30
Tue
Closed
Wed
13:00 - 15:30
Thu
13:00 - 15:30
20:00 - 23:30
Fri
13:00 - 15:30
20:00 - 23:30
Sat
13:00 - 15:30
20:00 - 23:30
Sun
13:00 - 15:30
Telèfon: 977 53 93 30
Email:
Categoria: RESTAURANTS
Sorprèn gratament per la seva elegant marc, l’acurat servei professional i, el que és més important, la seva exquisida cuina de producte de proximitat i tocs llatinoamericans, amb una excel·lent relació qualitat / preu. Sens dubte és un gran referent gastronòmic de Reus, plenament consolidat després dels seus dos primers anys de trajectòria. Manuel Hidalgo, amb un gran bagatge internacional, i després de treballar en diverses cuines del Camp de Tarragona va obrir el seu propi restaurant l’any 2017 a Reus amb aquest curiós nom que s’inspira en que ell i la seva dona són el mirall dels seus tres fills. Elabora una cuina d’autor que ofereix bàsicament tres menús. El celler té unes seixanta referènciesde vins molt seleccionats. Servei atent i professional.
Especialitats a la Carta
- Musclos amb una gustosa salseta del xef
- Carpaccio de petxina de pelegrí amb una vinagreta de gerds i un pessic de kiw
- Ceviche a l’estil de Mirall de Tres amb navalles i llenguado, esterificació de maduixes i cibulet fresc, presentat en un plat de sal gelada
- Rotllet de llenguado amb interior de gamba i un mirall de suc de gamba
- Melós de xai amb interior de foie, xocolata negra maridat
- Degustació de dolços de Mirall de Tres
BLOG: Revistra Gastronomiaiturisme.com https://revistagastronomiaiturisme.com